Кулінарія

Страви з сирого м’яса: кулінарія безмежна як і фантазія

Ви знали що м’ясо можна їсти напівсирим. Деякі страви це сто відсотків сире м’ясо. Наприклад:

Карпаччо

Воно готується із сирої яловичий вирізки. Ну як готується, онаж сира, тому не готується))). Соус робиться з соку лимона, і оливкової олії. Страва родом з Італії.

Про те, що м’ясо можна їсти тільки напівсирим, це стосується виключно яловичини.

А то почнете та свинину і курку. А потім захворієте сальмонелою, і стафілококом.

Не будемо про сумне, і продовжимо.

Тартар

Це блюдо теж з сирої вирізки. І теж з батьківщини пармезану, пасти, Капіци. Італійці люблять полоскотати собі нерви. Тому-що ще і сирий жовток. Також страву заправляється цибулею, корнішонами, гірчицею. Тартар ще є з лосося.

Строганина

Це страва з півночі, і з Сибіру. Там холодно, і тому придумали цю страву. Як м’ясо довше збережеться? Звичайно в замороженому вигляді. А як його розморозити в холод? Ніяк, тому вирішили стругати ножами, і є сировиною. Подається на стіл невеликими порціями, щоб не розтанула. Вмочується строганина в маканину, сіль смішна з перцем 1:1.

Пам’ятаєте! Є сирий, або з кров’ю можна тільки яловичину. Якщо вам пропонують у кафе, ресторанах, свинину різних прожарок, біжіть з цього закладу.

Я люблю прожарювання медіум.